Villanyszerelés

Az elektromosság mindennapi életünk egyik legfontosabb építőköve lett, melynek megléte nélkül ma már semmire sem megyünk. Ezért, ha károsodást észlelünk az elektromos rendszerben, kiemelt figyelmet és szakértelmet érdemel annak rendbetétele.

Ha Ön is járt már úgy, hogy a felkért szakember villanyszerelési munkája később extra javítási és korrigálási költségekkel járt, akkor most a legjobb helyen jár.

Vállalkozásunk ugyanis a három évtizedes szakmai tapasztalat mellett mind egyes elvégzett villanyszerelési munka során törekszik a minőségi megoldásra. Modern technológiai eszközeink, valamint a magas minőségi és szabvány követelményeknek is megfelelő alapanyagaink biztosítják a villanyszerelés garanciáját. Valamint a villanyszerelés során kizárólag magas képesítéssel rendelkező szakembereket alkalmazunk.

Miért érdemes még a villanyszerelésre munkatársainkat felkérnie?

Számunkra a minőségi és biztonságos villanyszerelésen túl ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, így a kivitelezést megelőzve mérjük fel az igényeket és készítünk tervezetet. A félreértések elkerülése végett a teljes munkafolyamat során is ügyelünk munkatársaink ügyfél orientált hozzáállására.

Cégünk az elektromos hálózatok tervezésén és kialakításán kívül foglalkozik még az elöregedett rendszerek felújításával is.

Mit kínálunk még a villanyszerelés területén belül?

erőátviteli kapcsolók, biztosítok és elosztó szekrények tervezése, szerelése, felújítása és átalakítása

  • lépcsőházak világításának megtervezése és kiépítése
  • energiatakarékos hálózatok kiépítése
  • lakáson belüli hibakeresés, javítás és szerelés
  • elektromos hálózat cseréje

Megrendelőink számára a variálható villanyszerelés előre tervezhető költségeket takar, így nálunk soha nem érheti meglepetés.

villanyszerelés